Uw fiets, onze passie! Uw fiets, onze passie!


T: 0499 724 999 
ma: gesloten    
di 08:00 - 17:00
woe 08:00 - 17:00
do 08:00 - 13:00
vr  08:00 - 17:00
za  08:00 - 16:00

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

ADVANCED 5 jaar Garantiepakket


Kiezen voor een ADVANCED EBIKE is kiezen voor jarenlang plezierig en zorgeloos fietsen. Met het 5 jaar Garantiepakket krijgt u er nog extra zekerheden bij. Mocht bijvoorbeeld binnen 5 jaar de display, accu of motor kapot gaan, heeft u recht op reparatie of vervanging. Deze nieuwe extra garantie is gekoppeld aan uw E-bike. Dus ruilt u na twee jaar uw e-bike in voor een nieuwe ADVANCED EBIKE, dan gaan de resterende drie jaren garantie over op de nieuwe eigenaar. Dat verhoogt de inruilwaarde/restwaarde van uw e-bike.

U betaalt voor de 5 jaar Garantieregeling binnen het 5 jaar Garantiepakket slechts 136,50 euro inclusief assurantiebelasting.

  • De standaard garantievoorwaarden van de fabrikant blijven gedurende deze 5 jaar van toepassing.
  • De ADVANCED EBIKE-dealer waar u uw e-bike kocht, meldt u tijdens de garantieperiode wanneer er onderhoud moet plaatsvinden. U dient uw e-bike tijdens de 5 jaar Garantieregeling bij deze dealer te laten onderhouden tegen de gebruikelijke werkplaats tarieven.
  • De verlengde garantie vervalt indien u de service/onderhoudsbeurten niet laat uitvoeren.
  • Defecte onderdelen die onder de garantie vallen, worden gerepareerd of vervangen. Slijtagedelen zoals banden en remblokjes vallen buiten deze garantieregeling.
  • Een afname van de accucapaciteit is geen reden voor vervanging en valt niet onder garantie.
  • Bij commercieel gebruik van de e-bike, zoals verhuur, geldt de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

Vraag uw ADVANCED E-BIKE dealer gerust naar de mogelijkheden.

30 jaar framegarantie

Het frame van een e-bike bepaalt in belangrijke mate de zitpositie en de rijeigenschappen. Alle frames van ADVANCED EBIKE zijn zeer stijf, lichtgewicht en een lust voor het oog.

De frames van ADVANCED zijn ontworpen voor een perfecte ergonomische zitpositie. De hoge stijfheid ervan garandeert prettige en betrouwbare rijeigenschappen, ook bij hogere snelheden. In diverse nationale en internationale testen zijn juist de zitpositie en de rijeigenschappen van ADVANCED EBIKE erg hoog gewaardeerd. Slim is ook de voorbereiding in het frame voor het eenvoudig bevestigen van een standaard en bagagedrager. Ook zijn de frames geschikt voor gateriem-aandrijving.

Alle frames van ADVANCED EBIKE komen met de zekerheid van 30 jaar garantie. Dat weerspiegelt de hoogste kwaliteit van ADVANCED EBIKE. Het maximale draagvermogen van alle ADVANCED e-bikes is gegarandeerd tot 140 kg (e-bike + berijder + bagage).