Uw fiets, onze passie! Uw fiets, onze passie!
Cyclepointbest


T: 0499 724 999 
ma: gesloten    
di 08:00 - 17:00
woe 08:00 - 17:00
do 08:00 - 13:00
vr  08:00 - 17:00
za  08:00 - 16:00

 

fietsbanner
fietsbanner

Burgers Fietsen


Fietsen die met de hand worden geassembleerd in Friesland. Het oudste en meest betrouwbare fietsmerk van Nederland.

Waarom kiezen voor een Burgers Fiets?


Omdat Burgers ‘ouderwetse’ kwaliteit weet te vertalen in trendy en moderne fietsen.
Met een breed aanbod van modellen in verschillende prijsklassen is er altijd een fiets die bij u past. Bekijk onze verschillende modellen op deze website en vindt hier uw nieuwe Burgers Fiets.

Met een Burgers Fiets bent u veilig en betrouwbaar onder weg. Door de klassieke uitstraling bent u in deze moderene tijd helemaal up to date op een Burgers Fiets. De snelle levering en de uitstekende prijs / kwaliteits verhouding zorgen er voor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe Burgers Fiets.

Alleen het beste is goed genoeg… Daarom gebruiken wij bij de assemblage alleen onderdelen en componenten van de beste kwaliteit.

Shimano Rollerbrakes
<p>De betrouwbare handremmen (rollerbrakes) zorgen ervoor dat je snel en veilig kan stoppen in het (drukke) verkeer.</p>

De betrouwbare handremmen (rollerbrakes) zorgen ervoor dat je snel en veilig kan stoppen in het (drukke) verkeer.

Selle Royal zadels
<p>Comfortabel fietsen en zitten.&nbsp;De schokabsorberende materialen in onze zadels verminderen de druk op drukpunten en garanderen daarmee een maximaal comfort.</p>

Comfortabel fietsen en zitten. De schokabsorberende materialen in onze zadels verminderen de druk op drukpunten en garanderen daarmee een maximaal comfort.

Nexus versnellingen
<p>Ontspannen en licht fietsen.&nbsp;De licht lopende Nexus versnellingsnaaf van Shimano zorgt ervoor dat u ontspannen fietst in iedere situatie. Met de wind mee of in de rug.</p>

Ontspannen en licht fietsen. De licht lopende Nexus versnellingsnaaf van Shimano zorgt ervoor dat u ontspannen fietst in iedere situatie. Met de wind mee of in de rug.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
3 modellen gevonden
Sorteren op: