Uw fiets, onze passie! Uw fiets, onze passie!


T: 0499 724 999 
ma: gesloten    
di 08:00 - 17:00
woe 08:00 - 17:00
do 08:00 - 13:00
vr  08:00 - 17:00
za  08:00 - 16:00

 

fietsbanner
fietsbanner

Frappé


Iedereen wil iets nieuws en spannends creëren. Als fietsliefhebbers met een grote droom wilden wij een unieke fiets creëren. We wilden meer dan alleen een soepele rit van A naar B. We wilden de hele nieuwe ervaring van een stedelijke fietstocht, de perfecte combinatie van beweging en plezier. Dus hoe doe je dat? Nou, we hebben besloten het bestaande opnieuw te definiëren en er een verrassingselement in te verwerken. In ons geval kwam het eerste door eenvoudige maar elegante stadsfietsvormen te nemen. Het tweede werd bereikt door ze vol te stoppen met innovaties en verborgen technologie. Zo ontstond de moderne forenzenfiets.

 

Stelt u zich uw ideale fiets voor: praktisch, veilig en elegant. Een echte allrounder zoals geen ander. Dat is het idee achter Frappe cycles. We vonden dat als we de stijl en bruikbaarheid samenvoegen, je het beste van twee werelden krijgt. En dat is waar het allemaal om draait, jij en je fiets en de emoties die je voelt als je erop rijdt. Het plezier wanneer je een ontspannen ritje maakt in een nabijgelegen park of de gemoedsrust wanneer je weet dat je op tijd op je werk bent. Zelfs hoe ontspannen je kunt worden als je eindelijk tijd hebt om te fietsen. We wilden dat Frappe je vriend zou zijn wanneer je hem het meest nodig hebt.

Dus zijn we erin geslaagd om een fiets te creëren die precies dat zou zijn. De technologie achter de schoonheid maakt ze onderscheidend. We zijn er trots op anders gewone onderdelen te nemen en buitengewone Frappe te creëren. De samenstelling van tijdloos design en moderne technologie maakt onze fietsen uniek.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
1 modellen gevonden
Sorteren op: